Henrieke Stevens

Jouw persoonlijke marketing en communicatie assistente!

Henrieke Stevens

Virtual Marketing Assistant

Werkzaamheden

Het is mijn doel om het voor jou makkelijker te maken om je werk te doen. 


Ik ben je persoonlijke assistent op afstand en werk vanuit mijn eigen kantoor. Hier help ik jou door allerlei taken uit handen te nemen. Denk hierbij aan het up to date houden van de website, teksten schrijven, berichten plaatsen op social media zoals facebook en instagram en het maken van foto’s van je bedrijf en/of je werkzaamheden.

Communicatie

Communicatie is in ieder bedrijf belangrijk. Of het nou om interne communicatie gaat of wat je uitdraagt naar de buitenwereld. Hoe je het zegt en via welke middelen is ontzettend belangrijk. Benieuwd hoe het bij jouw bedrijf zit of wat de mogelijkheden zijn?

Contact opnemen

Social Media

Tegenwoordig kun je bijna niet meer zonder Social Media. Het bijhouden kan veel tijd kosten. En als ondernemer wil je gewoon je werk doen, zonder je druk te maken over je Facebook of Instagram. Deze zorg kan ik je ontnemen! Ik hou je Social Media bij en kan voor de perfecte foto’s zorgen.

Marketing

Je hebt een bedrijf, maar doet nog niets aan marketing en hebt geen idee waar je zou moeten beginnen. Laat mij je helpen! Met resultaat een mooi marketingplan om je bedrijf die push te geven die het verdient.

Teksten schrijven kan veel tijd kosten. Misschien weet je wel wat je wilt vertellen, maar lukt het je niet om het goed op papier te krijgen. Schrijven voor je website is heel anders dan het schrijven van een pakkende reclame tekst. Ik verzamel wat jij wilt vertellen en transformeer dat.

Je bent trots op wat je doet en het resultaat wil je ook graag laten zien! Maar foto’s maken vind je zonde van je tijd of je hebt geen idee hoe je het mooi op de foto kan zetten. Ook daar kan ik je bij helpen. Het fotograferen van lopende en afgeronde projecten kan ik voor je doen. Zodat jij mooie foto’s hebt voor je website en social media.

Fotografie

06 130 88 520

De Marke 23, 7933 RA, Pesse