Henrieke Stevens

Jouw persoonlijke marketing en communicatie assistente!

Henrieke Stevens

Virtual Marketing Assistant

Over Mij

Na mijn afstuderen van de opleiding Communicatiesystemen, multimedia en vormgeving ben ik jaren aan de slag geweest als Marketing en Sales assistent. Als de enige marketing medewerker bij een internationaal georiënteerd bedrijf was dit een super uitdaging om te doen.

Marketing en communicatie zit in mijn bloed. Ik hou van schrijven, bedenken hoe ik iets onder de aandacht moet brengen. Werken met beeld en tekst is waar ik blij van word. Het creatieve, het uitdagende, het nadenken hoe je iets zo positief mogelijk naar buiten kan brengen. Hoe je een merk en bedrijf zo krachtig mogelijk neer kan zetten, zodat je klanten weet aan te trekken en te houden.

Natuurlijk weet je wel dat je meer klanten kunt krijgen met een goede website of met posts op social media. Je hebt er alleen geen tijd voor. Want jij wilt gewoon het werk doen waar je goed in bent. Sinds een aantal jaren help ik zzp'ers en de kleinere ondernemers met hun marketing en communicatie. Mijn doel is het om het voor jou makkelijker te maken je werk te doen. 

Henrieke Stevens

Virtual Marketing Assistant

06 130 88 520

De Marke 23, 7933 RA, Pesse